Šípky: zázrak na všetko
Šípky sú obľúbeným ovocím divej ruže šípovej. Dužina ich jasnočervených, ligotavých bobúľ obsahuje veľké množstvo vitamínu C. Tomu vďačia šípky veľkej
Šípky sú obľúbeným ovocím divej ruže šípovej. Dužina ich jasnočervených, ligotavých bobúľ obsahuje veľké množstvo vitamínu C. Tomu vďačia šípky veľkej
V záujme zachovania nášho zdravia sa veľmi odporúča dvakrát do roka detoxikovať: na jar a na jeseň. To sa však nedá
V letných horúčavách sa málokomu chce variť, a stráviť pri sporáku v kuchyni dlhší čas. Aj chuť do jedla sa zredukuje,
Je málo tak príjemných chladivých jedál v letných horúčavách, ako veľký kus chladeného vodového melóna. Doprajme si z neho čo najviac,
Paradajky sú základom mediteránskej diéty, vo veľkej miere prispievajú k tomu, že obyvatelia južnej Európy žijú dlhšie, a sú viac chránení
Na konci jari začína sezóna čerstvej zelenej fazuľky, ktorá v závislosti od počasia trvá až do septembra. Veľa ľudí má rado
Keď v našom organizme klesne hladina vitamínu D, staneme sa bezbrannejšími voči chorobám. Obzvlášť na jar treba myslieť na tento nedostatok,
Čo je superzelenina? Možno povedať, že každá zelenina vhodná pre konzum ľudí, obsahuje užitočné látky pre organizmus. Označenie superzelenina však dostávajú
Významne znižime riziko infarktu, mozgovej príhody, rakoviny a predčasnej smrti, keď konzumujeme desať dávok zeleniny a ovocia denne – píšu výskumníci
Pre mnoho ľudí je tekvica na pečenie len príležitostná ozdoba na Halloween. Ľudia majú tendenciu si myslieť, že tekvica na pečenie
Copyright © 2022 www.vitalitas-magazin.sk